Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mesélő kamarazene

Mesélő kamarazene

Koncertünk első felében játékos, „mesés” kamarazenéket válogattunk, melyekhez különleges színt adnak Varró Dániel versei. Ezek a rövid, izgalmas művek megmutatják a klasszikus zene játékosságát, könnyedségét.
Aktív tagjaink közül Kovács Zoltán fagottművészünk az, aki kamaraműveivel, oratóriumaival beírta magát a zenetörténet nagykönyvébe és koncertünkön büszkén adjuk elő egyik szerzeményét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 17. szerda, 19:00

Közreműködik:
Soltész Ágnes, Kovács Judit, Fahidi Patrícia - hegedű 
Rácz János, Kunszeri Márta - fuvola 
Kökényessy Zoltán - brácsa 
Magyar Gábor - cselló 
Váray Rita -zongora 

Az est házigazdája: Tóth Endre, zenetörténész

Tervezett műsor:
Kovács Zoltán: Amisz és Amil – két fuvolára 
R. Schumann: Gyermekjelenetek (Benjamin Godard átirata vonósnégyesre) Op. 15. 
A. Schnittke: Moz-Art duó 2 hegedűre 
Vajda János: Musica sull’ acqua – zongoraötös (2015) 
W. A. Mozart: D-dúr fuvolanégyes

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!