Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Megmondta professzorasszonyom

Megmondta professzorasszonyom

dokudráma szó szerint

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 28. péntek, 19:30

"9 éves voltam, mikor apukám felakasztotta magát, tehát nem volt egy egyszerű. Nem hiába lett nekem ez a leukémia is születésemtől fogva, megmondta professzorasszonyom. Az volt a szerencsém, hogy későn jött ki, mert 25 évvel ezelőtt ez a betegség gyógyíthatatlan volt. Én lassan 33 éves vagyok, eddig csak pofonokat kaptam az élettől, de ott van bennem is a remény hogy egy nap azt mondják, hogy igen, meggyógyultál és besétál a szőke herceg fehér lovon."

Játssza: KŐSZEGI MARI

Dramaturg: Merényi Anna
Producer: Lengyel Anna
Rendezte: GYÖRGY ZOLTÁN DÁVID
   
“Ahhoz képest, hogy miken megy keresztül, szerintem nagyon tökösen viselte az egészet, s inkább megerősítő volt. Hogy így toljad, csináld. Hajrá. (…) Szerintem ez fullos volt.” (Balogh Rodrigó rendező az előbemutatóról)

A színház boldogan vette fel idei műsorára a témájában és formájában is teljesen a PanoDráma koncepciójába vágó projektet. A várhatóan majd több fejezetből álló munka első állomása gyanánt monodráma készült az egyik legfiatalabb interjúalany, a színésznővel egyidős lány történetéből.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!