Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Megérthető zene 2023-24/4 - Isten gyönyörű játéka
2

Megérthető zene 2023-24/4 - Isten gyönyörű játéka

Csereklyei Andrea – szoprán
Szerekován János – tenor
Kósa Lőrinc – basszus
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)
Előad és vezényel: Hollerung Gábor

Műsor: Haydn: A Teremtés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 10. vasárnap, 11:00

Haydn A teremtés című darabja életművének egyik legjelentősebb alkotása és szinte valamennyi késő klasszikus- és romantikus oratórium mintája. Egyfelől megőrzi a Bach passiók képszerűségét, a jubiláló, monumentális Händel kórusok tradícióját, ugyanakkor a korábbi korszakok minden műfajára jellemző magasztosság helyére hétköznapiság, naivitás, emberi játékosság lép. A mű kulcstételeivel kalauzoljuk a közönséget e tüneményes játékban.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Ajánló


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!