Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Meg, az Őscápa

Meg, az Őscápa

Meg - Az őscápa /The Meg/
amerikai akciófilm, horror, sci-fi, 2018
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
 több

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.

A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud.

Szereplők
Jaxx Herd...............Ruby Rose
Jonas Taylor...........Jason Statham
Jack Morris............Rainn Wilson
Dr. Heller................Robert Taylor
Suyin.....................Bingbing Li
James 'Mac' Mackreides......Cliff Curtis
Celeste.................Jessica McNamee
Yoson An
The Wall..............Ólafur Darri Ólafsson
Toshi....................Masi Oka

rendező:Jon Turteltaub

 

 

Ajánló


Mjuzikelkámedi 2 részben A Madách musical pályázat I. nyertes műve.

2019-es évadban az Eötvös Cirkusz egyik fantasztikus produkciója a Moszkva Cirkusz sztárjai című…

Az ősz legizgalmasabb rockkoncertjén legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest…