Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Meddig? - Önismereti vígjáték

Meddig? - Önismereti vígjáték

Meddig?
Mire mondunk igent vagy nemet?
Gyere és vegyél részt egy vidám színházi utazáson!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 12. szerda, 19:30

Kapcsolataink, akár munkahelyi, házastársi, baráti, mind-mind döntések sorozata elé állít bennünket. Legyen az egy egyszerű program kiválasztása vagy egy konfliktushelyzet. Mindig, minden helyzetben lehetőségünk van igennel vagy nemmel válaszolni.
De miért olyan nehéz ez bizonyos esetekben? Érzékeljük, ha átlépi valaki azt a bizonyos határt? Észrevesszük, tudjuk, hogy nekünk hol van az a határ? Neked meddig tart?
Önismeret
Paródia
Zene
Tánc

Szereplők:
Kovács Andrea
Molnár-Kovács Éva
Videón: Kókai János

Írta:Molnár-Kovács Éva és Kovács Andrea
Rendezte: Molnár-Kovács Éva

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!