Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MÁV Unokák/4.  11:30

MÁV Unokák/4. 11:30

Műsor
Együtt zenélünk – 2.az Angelica Leánykarral
A cappella művek
Bartók: Egyneműkarok

Közreműködik: Angelica Leánykar (karigazgató: Gráf Zsuzsanna)
Műsorvezető: Fenyő Gábor
Vezényel: Gráf Zsuzsanna

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 11:30

30 éves az Angelica Leánykar! Gráf Zsuzsanna, a Városmajori Gimnázium énektanáraként az iskola volt növendékeiből alapította az Angelica Leánykart 1989- ben. A kórussal azóta hét nagy nemzetközi kórusversenyen nyertek első helyezést, jártak Európa szinte minden országában, valamint az Egyesült Államokban, Japánban, Argentínában. 2009-ben Magyar Örökség díjjal, 2013-ban Junior Prima díjjal, 2014-ben pedig Prima díjjal tüntették ki az együttest. A kórusirodalom klasszikus darabjai mellett sok kortárs zenét énekelnek, számos magyar zeneszerző komponált számukra új műveket. A kórust régi barátság fűzi a MÁV Szimfonikusokhoz, több hangversenyén működött közre oratorikus művek előadásában. Ezen a hangversenyen bemutatjuk közönségünknek a kórust, ízelítőt adnak hatalmas a cappella (kíséret nélküli) repertoárjukból és természetesen együtt is énekelnek majd a zenekarral.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!