Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MÁV Szőke Tibor Mesterbérlet/4.

MÁV Szőke Tibor Mesterbérlet/4.

Ünnepi hangverseny Magyarország és Japán 150 éves diplomáciai kapcsolatának tiszteletére.

Műsor
Kobayashi Ken-Ichiro új darabja
Liszt: Koronázási mise
Bartók: Táncszvit
Kodály: Galántai táncok

Vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 16. csütörtök, 19:30

2019-ben lesz 45 éve, hogy Kobayashi Ken-Ichiro megérkezett Magyarországra, és azóta megkerülhetetlen résztvevője a magyar zenei életnek. Népszerűsége töretlen, pedig azóta már felnőtt a magyar zeneszerető közönség három gene - rációja is. A Magyar Televízió első nemzetközi karme sterversenyének első díját nyerte meg, jól esik leírni azt is, hogy Medveczky Ádám lett a második helyezett. Időközben hosszú ideig volt a Magyar Állami Hangversenyzenekar főzeneigazgatója, és jóleső érzéssel írjuk le újra és újra azt is, hogy több éve a MÁV Szimfonikusok tiszteletbeli vendégkarme stere. Ezzel a címmel azt fejezzük ki, hogy a mi zenekarunkhoz különlegesen szoros és szívélyes baráti szálak fűzik. Több alkalommal elmondta nyilvánosság előtt is, hogy a MÁV Szimfonikus Zenekar volt az első zenekar, amelyet hazáján kívül vezényelt (a karme sterverseny első fordulójában) és az akkor szerzett jó benyomás megalapozta egész zenei és emberi közérzetét. Idei hangversenyünkön bemu - tatkozik zeneszerzőként is. Érdekes lesz hallani alkotását, saját zenei anya - nyelvét, miután azt már jól ismerjük, milyen rendkívüli alázattal és beleérző képességgel tolmácsolja más zeneszerzők alkotásait. Külön öröm, hogy ezen az e stén saját műve után a három legnagyobb magyar zeneszerző egy-egy alkotását hallhatjuk előadásában.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!