Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mátrai Mazsola túra – a "nagyon" kezdők kedvéért / Segwaytúra
3

Mátrai Mazsola túra – a "nagyon" kezdők kedvéért / Segwaytúra

Nem fognak ügyetlenkedni azok a kezdő túrázók, akik a Mazsola túra programjában ismerkednek meg a járművel. A Bázis oktatói gondoskodnak arról, hogy már az első élmények is kicsattanóan jók legyenek, vidáman és energiával telve győzzön a túrázó a mindennapok unalmával szemben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Mátrai Mazsola túra – a "nagyon" kezdők kedvéért / Segwaytúra

Nem fognak ügyetlenkedni azok a kezdő túrázók, akik a Mazsola túra programjában ismerkednek meg a járművel. A Bázis oktatói gondoskodnak arról, hogy már az első élmények is kicsattanóan jók legyenek, vidáman és energiával telve győzzön a túrázó a mindennapok unalmával szemben. A HSB közvetlen környezetét bemutató túra Mátrafüred centrumával ismerteti meg az érdeklődőket, a túra célja a járgány biztonságos használatának elsajátítása.

Mátrafüred a Mátra hegység déli oldalán, a Kékes tömbjének délnyugati lábánál fekszik 320-390 méteres tengerszint feletti magasságon, a Bene-patak partján. Mátrafüred mai nevét 1893-ban kapta hideg vizű fürdőjére utalva. Ebben az évben már működött első fürdője. A 20. század első évtizedében már több szálló üzemelt a településen, majd 1908-ban kiépült a Gyöngyös Parád kocsiút is. Az első komolyabb fejlesztést Puky Árpád polgármester szorgalmazta, aki Warga László műszaki főtanácsossal elkészíttette a település rendezési tervét: ekkor alakult ki Mátrafüred mai arculata. 1923. június 5-én megindult a Gyöngyös–Mátrafüred kisvasúti vonalon a forgalom. 1976-ban Mátrafüreden épült meg a hegység első modern szállodája, az Avar. 1983-ban nyílt meg a Palóc Néprajzi Magángyűjtemény, majd 1996-ban a régi iskola épületébe költözött és új kiállítással bővült. Jelenleg Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és Babakiállítás néven tekinthető meg.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TÚRÁKRÓL:

A voucher (ajándékkártya) vásárlától számított 1 évig érvényes.
Programidő: 60 perc (30 perc oktatás gyakorlópályán, 30 perc minitúra)
Nehézségi szint: 1.- kezdő

- Létszám (minimum-maximum): 2-50 fő
- Javasolt életkor: 1-99 év
  8 év alatt segway szekérkében. 8 ÉVES KORTÓL (min. 25 kg-tól) ÖNÁLLÓAN használhatók!
- Erdőhasználati díj, balesetbiztosítás díja: 999 Ft / fő / nap - KÖTELEZŐ!
- Szezonalitás: egész évben (az év minden napján indulnak túráink!)
- Segwayek terhelhetősége: 120 kg
- 2 fős „csoport” esetén VIP túravezetővel (+5.000 Ft) indítjuk a túrákat.
  Javasoljuk, hogy mindig egyeztessenek velünk és mi segítünk túratársakat szervezni a túrájukhoz.
- Idegennyelvű túravezetés 15% felár ellenében igényelhető (angol, német, spanyol, francia, román).

Ajándékozz segway-élményt, válassz terepsegway-kalandot!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!