Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Margaret Island

Margaret Island

Margaret Island - Barlangkoncert

A tavalyi izgalmas felfedező utazást folytatja a zenekar ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 4. péntek, 20:00

Margaret Island - Barlangkoncert
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai palettán: "Eső" című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak. Három nagylemez és számos vezető rádiós sláger - mint a Veled minden, Engedd, hogy szabad legyek, Hóvirág, Legszebb szavak stb. - után a legnagyobb hazai színpadokon kaptak helyet, többször koncerteztek külföldön, 2019-ben megtöltötték a Müpa hangversenytermét és a Margitszigeti Szabadtéri színpadot is.

Tavaly a csapat egy különleges koncertsorozattal ünnepelte fennállásának ötödik évét: a ‘Legszebb színek’ országjáró turné keretein belül rendhagyó természeti- és világörökségi helyszíneken zenéltek, többek között Aggteleken a cseppkőbarlangban, a pannonhalmi levendulamezők mellett és a Szigligeti várban is.

Ezt az izgalmas felfedező utazást folytatják ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Az este folyamán a teljes hét fős zenekari felállással találkozhat a közönség.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!