Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MARGARET ISLAND

MARGARET ISLAND

A nyár színei
A Margaret Island zenekar szimfonikus koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 20:00

Fennállásának ötödik évét ünnepli 2019-ben a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre “hazatérve”, pályafutásuk során elsőként adnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt pop-zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt nagy utat járt be: az akusztikus folk-poptól indulva, Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

A zenekar a teljes évet a színek bűvkörében tölti, a nyár első estéjén így az évszak tüzes színei elevenednek meg a színpadon. A szikrázó színeken át vezető utazáson dinamikus, sodró dalok hangzanak el: a korábbi közönségkedvencek mellett az új, 3. albumuk áthangszerelt dalai is felcsendülnek a “csillagok sátora” alatt, vendégelőadókkal kiegészülve, Lombos Pál által összehozott szimfonikus zenekar közreműködésével.

A nyár színei egy igazi fesztelen, izzó éji örömzene.

A zenekar tagjai:

Lábas Viki – ének
Törőcsik Kristóf – basszusgitár
Füstös Bálint – gitár
Verók Tamás – gitár
Koltay Kurszán – zongora
Gerendás Dániel – dob
Sárkány Bertalan – ütőhangszerek

Karmester: Grünvald László

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!