Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Manó koncert 3.: Az ellentétek koncertje - végletek a zenében ( Törpéktől az óriásokig )

Manó koncert 3.: Az ellentétek koncertje - végletek a zenében ( Törpéktől az óriásokig )

A zenés utazáson a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze, Iván Gábor kalauzolja végig a kicsiket, a jó hangulatért és a könnyebb megértésért pedig Méhes Csaba pantomimművész felel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. március 21. vasárnap, 15:00

Manó 3. - Az ellentétek koncertje – végletek a zenében
2021. március 21.vasárnap 11:00
Concerto Zeneház

A Törpék birodalmától az Óriások falujáig

Saint-Saëns: A teknősbékák
Vivaldi: A nyár – 3. tétel
J. Strauss: Pizzicato polka
Kodály: Esti dal
Iván Gábor: Rövid-hosszú nyitány
Iván Gábor: Angyalszív
Iván Gábor: A vidám bányász
Iván Gábor: Csak bátran
Beethoven: Örömóda

Házigazda: Iván Gábor, a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze

Közreműködik: Méhes Csaba pantomimművész és a Concerto Budapest művészei


Miről szól a zene? Lehet jelentése a zenei hangoknak? Tudunk állatokat, embereket, mesebeli lényeket ábrázolni hangszereinkkel anélkül, hogy szövege lenne egy darabnak? Mi az, amit szavakkal nem, de a zenével ki tudunk fejezni? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a zenekar művészei a gyerekekkel együtt, akik játszva ismerkedhetnek meg a klasszikus- és népzene, valamint a különböző hangszerek világával és történetével. Az idei évad koncertjeinek főszereplői közt találjuk például dongót, sárkányt, Mazsolát a zöld kismalacot, de bepillantást nyerhetnek a gyerekek a régi bálok világába is, valamint ellátogathatnak a törpék birodalmába, az óriások falujába és híres népmeseszereplők udvarába. A zenés utazáson a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze, Iván Gábor kalauzolja végig a kicsiket, a jó hangulatért és a könnyebb megértésért pedig Méhes Csaba pantomimművész felel.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!