Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Makkhetes

Makkhetes

A történet hőse a tehetséges, de nyomorgó festő, aki élelmes barátja és a helyi ipartestületi elnökválasztás zűrzavarainak köszönhetően nemcsak sikeressé válik, de még a szeretett lány kezét is elnyeri.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 21:00

Makkhetes  (1944)

Rendezte: Bánki Viktor
Főszereplők: Makláry Zoltán, Pethes Ferenc, Benkő Gyula, Vaszary Piri

A történet hőse a tehetséges, de nyomorgó festő, aki élelmes barátja és a helyi ipartestületi elnökválasztás zűrzavarainak köszönhetően nemcsak sikeressé válik, de még a szeretett lány kezét is elnyeri. Bár a történetnek nincsen politikai vonatkozása, az időközben pályájuktól eltiltott vagy emigrált színészek személye miatt 1945 után már nem vetítették többet.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!