Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MAJKA - Bordány 2024

MAJKA - Bordány 2024

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!
 több

Aktuális előadások



Most is sok meglepetéssel, több fellépővel, élő koncerttel készülnek a szervezők. 2022-ben Rúzsa Magdi élő koncert, míg 2023-ban a Bagossy Brothers Company több, mint másfél órás szintén élő programja nyújtott felejthetetlen pillanatokat a résztvevőknek. A fellépők között szerepelt az elmúlt időszakban a 4S STREET együttes, DJ Náksi és DJ Dominique is. 2024-ben a színpadi programok sorát Molnár Tamás nyitja egy másfél órás élő koncerttel, majd érkezik zenekarával MAJKA, aki hatalmas showal lép a koncertezők elé most is! Az estet Cooky egy másfél órás DJ fellépéssel zárja, ezzel így egy egész estét betöltő programot kínálnak a szervezők a jegyvásárlóknak.

Az est programja:

19.00  MOLNÁR TAMÁS – 90 perces élő koncert

21.00 MAJKA - 90 perces élőkoncert

23.00 COOKY – 90 perces DJ show

Molnár Tamás Artisjus, Fonogram és Petőfi Zenei Díjas énekes, dalszerző, az egykori Anti Fitness Club és JETLAG zenekarok alapítója több mint két évtizede van jelen a színpadon és szerzőként egyaránt. Szövegíróként dolgozott a legnépszerűbb hazai popelőadókkal, de földalatti zenekarokkal is. Játszott a legnagyobb televíziós showműsorokban éppúgy, mint a legmenőbb fesztiválokon. 2022-től szólóban áll színpadra Szív utca című önálló albumával, valamint korábbi zenekaraiból ismert dalaival. Bár a nevéhez fűződő több mint 250 dalt a legkülönbözőbb műfajokba öltöztette, mégis jól tetten érhető rajtuk a szerző olykor zavarbaejtően nyers és kitárulkozó, máskor sajátosan árnyalt lírikus melankóliája.

MAJKA, Majoros Péter: Kétszeres Fonogram-, háromszoros Bravo Otto-, kétszeres VIVA Comet- és kétszeres Story Ötcsillag-díjas rapper, dalszövegíró, műsorvezető. A képernyőn 20 éve megismert Majka mára a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb figurája. Zenei karrierjét is a kezdetektől építve szókimondó szövegeivel és őszinte stílusával robbant be a rap világába. Olyan híres rap és RnB előadókkal készített közös lemezeket, mint Dopeman, Pápai Joci, vagy Tyson. Curtis-el készített nagy sikerű, Fonogram-díjas "Belehalok" című dala évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

 Szelba Christian George, művésznevén: Cooky (Maisons-Alfort, 1969. szeptember 13. –) francia származású magyar műsorvezető, lemezlovas, pilóta. Édesapja magyar, édesanyja francia-görög származású. Anyanyelve francia, a magyart Magyarországon kezdte el komolyabban tanulni. Párizsban, Franciaországban nőtt fel. Egy francia rádióban tett látogatása után határozta el, hogy életét a rádiózásnak szenteli. A főiskola mellett 1988-tól eleinte gyakornokként dolgozott Franciaország piacvezető rádiójában, az NRJ-ben. Itt ragadt rá a "Cooky" művésznév, amit Magyarországon is megtartott. Kezdetben éjszaka vezetett műsort, majd hétköznaponként délután szórakoztatta francia hallgatóit. Az NRJ után egy másik híres párizsi rádió, a Fun következett. 1994-től Lemezlovasként is dolgozott, és rendszeresen fellépett Magyarországon. Egyik látogatásánál megkeresték a miskolci SkyMusic Rádiótól, és mivel környezetváltozásra, új kihívásokra és kalandra vágyott, Cooky Magyarországra költözött. Magyarul ugyan nem beszélt, de kitartásának köszönhetően hamar megszerezte a kellő nyelvtudást. Miskolc után egy érdi rádió, majd a budapesti Rádió Extrém következett 2003. augusztusától. A rádió megszűnése után a Rádió 1-en 2005. december 20-án debütált, ahol 2012. február 29-ig dolgozott. 2012 márciusától a Music FM-en vezette saját műsorait (Music Party, Kívánságműsor, Music Doktor) 17 és 21 óra között. 2014-ben megnyerte A nagy duettet Hiennel, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője volt. 2016-ban A nagy duett zsűritagja, és Kasza Tibivel közösen az Ezek megőrültek! műsorvezetője volt. Október 3-ától ismét a Rádió 1-en vezet műsort, hétvégente 17 és 20 óra között.

 Kapunyitás 18.00-tól!

A program 0-6 év közötti kisgyermekek számára ingyenes, de kizárólag szülői kísérettel látogatható!

A program csak állójeggyel tekinthető meg, a színpad előtti közvetlen területre történő belépéshez kiemelt állójegy vásárlása szükséges, amely limitált, 300 fő számára biztosított.  A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, ülőhelyet nem tudnak biztosítani a szervezők!

Bejáratnál a jegy okostelefonról is bemutatható, kinyomtatni nem kötelező.

Kérjük, hogy a jegyed a rendezvény ideje alatt mindig tartsd magadnál.

A beléptetésnél a biztonsági ellenőrzés során a vendégek ruháját és csomagját ellenőrzik.Tiltott tárgyakat, állatokat és nagy méretű csomagokat nem lehetséges a rendezvény területére bevinni. Tiltott tárgyak közé tartozik: étel, ital, fegyver vagy annak látszó tárgy, illetve egyéb, életre, testi épségre, egészségre, illetve közbiztonságra veszélyes tárgy vagy anyag.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

KÖZLEKEDÉSI, PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK.

 A helyszínen forgalomirányítás várható, ennek ellenére számítani kell torlódásra, a türelmét előre is köszönjük! Bővebb információ a rendezvényt megelőzően a facebook.com/bordanysk oldalon lesz található.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus,…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!