Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Madarak táncklub

Madarak táncklub

Madarak időkapszula parti

Időutazás táncbuli keretében a rock and rolltól a modernebb zenékig, érintve a standard táncokat is a Madarak házibuli zenekarral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 20:00

A MADARAK házibuli-zenekar évek óta az egyik legismertebb retro zenét játszó együttes, akikkel garantált a házibuli-hangulat. Az 1994-ben alakult zenekar repertoárja a rock and roll korszaktól a legmodernebb zenékig terjed. A csapat 2001 márciusában a legrangosabb szakmai elismerést, az eMeRTon Díjat vehette át, 2004-ben Arany Nyíl Díjat kaptak.

A zenekar díjai: Emerton Díj 2001, Arany Nyíl díj 2004

Túl a 3000-ik fellépésen

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!