Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mabon Dawud Republic

Mabon Dawud Republic

A Mabon Dawud Republic Magyarország egyetlen afrobeat zenekara 2017-ben alakult, majd a Trafóban debütált a saját maguk szervezte első hazai Felabration Budapest esten (az afrobeat legenda, Fela Kuti előtt tisztelegve).
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 31. szombat, 20:01

Mabon Dawud Republic
Lemezbemutató koncert
    
Warm up Dj set 19:30-tól
English friendly

A koncert után ingyenes after party a Trafóklubban

A Mabon Dawud Republic Magyarország egyetlen afrobeat zenekara 2017-ben alakult, majd a Trafóban debütált a saját maguk szervezte első hazai Felabration Budapest esten (az afrobeat legenda, Fela Kuti előtt tisztelegve). Az elmúlt két évben a koncertezés mellett saját számokból álló repertoárt építettek, illetve eljutottak Ghánába, ahol a műfaj élő legendájának számító Pat Thomasszal koncerteztek és stúdióztak. Az ott született felvételek adják a Mabon Dawud Republic címmel most megjelenő bemutatkozó albumuk gerincét, melyet csakúgy, mint az első 7" kislemezüket, a Budabeats Records jelentet meg vinylen. A lemezen többek között közreműködik még a világszerte tartott Felabration emlékestek megálmodója és utazó nagykövete, Fela Kuti egykori billentyűse, Dele Sosimi, illetve Stevo Atambire, aki a Trafó színpadán élőben is csatlakozik a zenekarhoz.

Vendégzenészek:
Stevo Atambire (Ghána) - ének, kologo
Said Tichiti (Marokkó) - ének, guembri

A zenekar tagjai:
Somló Dávid, Mészáros Ádám - gitár
Bognár Szabi - billentyűs hangszerek
Hock Ernő - basszusgitár
Boros Levente, Halmos András, Krecsmáry Zsolt - dob, ütőhangszerek
Szarvas Dávid - ütőhangszerek
Weisz Gábor - tenor, bariton szaxofon
Szelevényi Vito - trombita
Zahár Fanni - fuvola, alt szaxofon
Abbas Murad - harsona

A koncert után ingyenes after party a Trafókklubban. A highlife-tól a zouk-on át a kortárs afro zenékig, játszik a budapesti afro dj válogatott: Àbáse, Cyborg Templar, Dermot, Gandharva, Keyser, Suhaid, Tomanek, Von Yodi.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!