Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lucy Guerin Inc. (AUS): Split

Lucy Guerin Inc. (AUS): Split

Egyre fokozódó intenzitás. Egy színpad, egy világ és egy élet: egyetlen négyzetben. Az ausztrál Lucy Guerin korábbi munkáihoz hasonlóan a koreográfia bátor és magával ragadó, az idő múlásával párhuzamosan a tér is egyre szűkebbé válik.

.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 24. szombat, 20:00

Egy felöltözött és egy meztelen táncos – Melanie Lane és Lilian Streiner –, akiket a folyamatosan szűkülő tér és idő határoz meg. Képesek vagyunk-e az együttműködésre egy olyan világban, melyben folyamatosan nő a nyomás, viszont a lehetőségeink csökkennek? Ezt a dilemmát játja körül a Lucy Guerin erős és elegáns koreográfiája.

Az előadást számos díjra jelölték, Lilian Steiner pedig elnyerte az Ausztrália legjobb előadóművészeinek járó  Helpmann-díjat tánc kategóriában . A Split provokál, gondolkodásra ösztönzi nézőjét, olyan strukturális meditáció, amelyet Ausztrália legbátrabb tánctársulata hoz mozgásba a brit zeneszerző, Scanner zenéjének segítségével.

Az ausztrál Lucy Guerin nevével fémjelzett tánctársulat 2002-ben alakult Melbourne-ben. A szakképzett táncosairól híres társulat elsődleges célja a kortárstánc határainak kiterjesztése, a mindennapi események bemutatása és a tánc újradefiniálása.
 
Rendező: Lucy Guerin
Koreográfus: Lucy Guerin
Táncosok: Lilian Steiner, Melanie Lane
Zeneszerző: Scanner
Jelmeztervező: Harriet Oxler
Producer: Annette Viesseux
Fénytervező: Paul Lim
Hang: Robin Fox
 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!