Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lóci Játszik - Extravaganza

Lóci Játszik - Extravaganza

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 19:00

Minden együttes karrierjében adekvált döntés, hogy bővítendő a koncertlehetőségeket, több típusú színpadi tartalommal jelentkezik, különösen érvényes ez, ha van elég szellemi muníció.

A Lóci Játszik zenekar, generációjának egyik legizgalmasabb popzenei műhelye és "címszereplőjük" Csorba Lóci, afféle egyszemélyes társulat. Karizmatikus jelenléte, stand up stílusa, a közönséggel való kommunikációja, kivételes potenciál, színházi keretek között is érdemes a figyelemre.

A zenekar a december 21-én a MOM Kult színpadán mutatja be elsőként a színházi keretekre komponált produkcióját, az izgalmas Extravaganza című előadást. Tematikáját egyrészt a jól ismert dalok, valamint új, illetve alkalmi produktumok, a helyszínen születő szerzemények adják, valamint Lóci energikus színpadi jelenlétéből fakadó standupos házigazda élményei.

Lóci:

- Több mint tíz éve nézem ámulatba ejtve az amerikai késő esti tévéműsorokat, és mindig is A Zenekar volt benne a kedvencem. Csak azt nem tudtam eldönteni, melyiket csinálnám szívesebben: a zenekar- vagy a műsorvezetés részét? Ezért inkább létrehoztunk egy olyan Lóci Játszik műsort, ahol ezen nem kell gondolkodni, és minden, de Tényleg Minden Őrültség belefér! Ha csak az ötleteink 20%-át sikerül megvalósítani, már akkor egy olyan egyedi, személyes, a maga nemében megismételhetetlen és végtelenül szórakoztató este lesz, hogy sírva könyörgöm a ráadásért.

A koncertszínház egyik vonzó momentuma az interaktivitás lesz, ahol a publikum nem csak hallgatója, hanem szerves része is a történéseknek.

Lóci és zenekara mellett az est összeállításában Novák Péter zenész, előadó, rendező, a Beugró műsor játékmestere vesz részt, hogy az improvizáció helyzetgyakorlatai ezúttal a zene nyelvén szólalhassanak meg, ekképpen feszegetve a műfaji határokat. 

 

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

elkafkásodás két részben

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!