Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Liszt Filmklub - Foglyok

Liszt Filmklub - Foglyok

MOZI a Liszt központban - újra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Talán Ön is járt nálunk anno mozizni?
Havi rendszerességgel, közönségtalálkozóval egybekötött filmes estre várjuk az érdeklődőket.
A 2024-es év első félévének tematikája a magyar, kortárs, történelmi témájú nagyjátékfilmek.
Április 18-án az Oscar díjas Deák Kristóf rendezésében napvilágot látott FOGLYOK című filmet fogjuk vetíteni. A film egy igaz történet alapján készült el, és 1951-be kalauzol minket vissza. Az ÁVH rettegett képviselői jelennek meg a Gaál család ajtaja előtt, és napokra bezárják őket a bérlakásba, majd minden hozzájuk becsöngető látogatót is foglyul ejtenek. A groteszk helyzetet néhol humorral oldó történet a 18 fogoly 5 bezárt napját mutatja be.
A filmvetítés után Takács Tibor, a MozgóképMÁS Egyesület elnöke beszélget a meghívott művészekkel. Állandó beszélgetőtársa pedig Dr. Tóth Imre, a Soproni Múzeum igazgatója, aki az aktuális filmek történelmi hátterét képviseli. A meghívott vendég: Szamosi Zsófia színművész. 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!