Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lilla és Tündérbogyó - A Gardrób Művészeti Csoport előadása / MINIMATINÉ

Lilla és Tündérbogyó - A Gardrób Művészeti Csoport előadása / MINIMATINÉ

A zenés mesejáték, amely Kádár Annamária érzelmi intelligenciát fejlesztő történetei alapján készült, egy Lilla nevű kislányról szól, aki egy csodálatos napot tölt el képzeletbeli barátja, Tündérbogyó társaságában. Együtt mindenféle kalandban, csodás élményben van részük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 16. szombat, 11:00

"Tündérbogyó! Tündérbogyó? - ébredezik Lilla azon a különös napon. - Ő az én tündérem, hozzám tartozik, és mindenben segíteni fog nekem. Tőle tudom, hogy mindenki mellé odaszegődik egy tündér. A saját tündértársát bárki láthatja, a világ számára azonban a tündérek láthatatlanok.”

Lillának és Tündérbogyónak csodás élményekben van részük: többek közt megbarátkoznak a hétfejű sárkánnyal, játszanak a Csikizős Boszival, sétálnak a holddal, kékre festik az eget, és még szegény Dorka királykisasszonyt is megmentik. A csodás napot, a megelevenedő képzeletvilágot élő zene és balett teszi teljessé.

Szereplők:
Lilla......................... Ferencz Gabriella
Tündérbogyó.......... Pétery Melinda

Közreműködők:
fuvola: Nagy Judit, Baranyi Zsanett
gordonka: Gurgel Fanny, Bodor Ágnes
hárfa: Papp Tímea, Goda Sára

Alkotók:
Kádár Annamária meséi alapján írta: Pétery Melinda
Zeneszerző: Szalai Katalin
Díszlet, jelmez: Pálinkás Mariann
Rendező: Haik Viktória
Művészeti vezető: Nagy Judit

Korosztály: 3-8 év

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!