Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Liliputiak lázadása

Liliputiak lázadása

A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 11. hétfő, 19:00

Liliputiak lázadása
monodráma, felolvasó színház

Hatvanas-hetvenes évek Magyarországa. E családban semmi se normális. A kislány egy fedél alatt él az apjával, egy picike, lehetetlen lakásban. A lány vadóc. Az apa egy aprócska termetű, süketnéma férfi. Aki ráadásul festőművész. Meg, amúgy, profi bokszoló. Ilyen zsidóembert még nem látott a világ. Anya sehol. Ez a monodráma a szeretet és a mély összetartozás története. Meg a nagy kaland története is, a sanghaji zsidó közösségtől, Szálasin, Hruscsovon át, a Ki-mit-tud színpadáig, egy kalandé, amit úgy hívunk: XX. század.

Igaz történet alapján írta: Lengyel Nagy Anna
Előadja: Jordán Adél

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!