Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lengyel sorozat: Volhínia

Lengyel sorozat: Volhínia

Függetlenül: Volhínia
Wołyń
1939-1943, 150 perc, 2016

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 21. péntek, 19:00

Rendező: Wojciech Smarzowski

18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Volhínia egyik dél-nyugati falujában játszódik ez a szerelmes és háborús dráma. A rendező egyéni módon keresi a választ arra, hogy mi válthatta ki azt a barbár népirtást, melyet 1943-ban ukrán nacionalisták követtek el a Második Lengyel Köztársaság állampolgárai (lengyelek, zsidók, örmények, csehek és más nemzeti kisebbségek tagjai) ellen.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!