Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal..

Aktuális előadásokLelki fröccs – Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

„A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal: csak egy pici odafigyelés, és megérkeznek a csodák az életünkbe, és végre fel is ismerjük őket. Az Utazás a lelked körül c. műsorom során elkészítettem 77 interjút ismert emberekkel, akik saját tapasztalataikkal tanítottak engem is. Ezekből is szemezgetve beszélgetünk arról, hogyan erősíthetjük meg a kapcsolatot a mai, rohanó és stresszes világban, a Felsőbb Énünkkel – aki mindig velünk van, és aki mindig tudja, mi a helyes döntés.”
/Peller Mariann/

Ajánló


Kellemesen bizarr utazásnak lehet résztvevője minden néző – nyáron a Barabás Villa kertjében.

Mérő László rendkívüli előadása - mely pikáns sztorikkal fűszerezett - mindannyiunk számára tartogat…

A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével,…