Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Legyél Te is Varázsló - Gyerekműsor

Legyél Te is Varázsló - Gyerekműsor

Mindig is elbűvölt a bűvész a színpadon, vagy a tv-ben? Álmodoztál arról, hogy egyszer te is megtanulhatsz pár trükköt?

Most itt a lehetőség, hogy megtanuld életed első bűvésztrükkjeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 12. péntek, 19:00

Az első Bűvész Színház most lehetőséget nyújt, hogy ne csak élvezd a bűvészműsorok varázslatos világát, hanem, hogy te is megtanulj 1-2 trükköt.

A program alatt a Bűvész Színház alapítója Damien White, egy másfél órás bűvészműsorral készül, aminek egyik különlegessége, hogy a műsorban bemutatott 1-2 trükköt meg is tanít vendégeinek. A megtanított trükkök elsajátításához nincs szükség kimagasló kézügyességre, sem több éves gyakorlásra, így azt akár már aznap bemutathatod otthon, vagy másnap a munkahelyen a barátoknak.

Régi álmod, a társaság középpontjába kerülj? Itt a lehetőség, ragadd meg most, mielőtt elfogynak a helyek! Szórakozás és egy kis oktatás egyszerre!

A műsor jellemzői:
Gyerekeknek (6 éves kórtól) és felnőtteknek ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.
 

Ajánlatunk


Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

Egy vidéki kulturális intézményben leváltják az igazgatót: épp a régi igazgató búcsúztatása és az új igazgató beiktatása zajlik. Itt van a minisztérium képviselője, a helyi önkormányzat kulturális felelőse, a régi igazgató és kirúgástól rettegő munkatársai, és itt van az új, fiatal igazgató is, egy baráttal, kinek szerepe még homályos. Az igazgatótanács tehetetlenül követi az eseményeket, jóváhagyásukat senki sem kéri. Furcsa módon szinte mindenkit elkísér a házastársa is a ceremóniára, és lassan rájövünk, hogy ez a közpénzből működő intézmény valójában egy családi vállalkozás, aminek felkavart állóvizét magánéleti viharok is fodrozzák.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!