Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Legeslegjobb szülinap

Legeslegjobb szülinap

Színes, szinkronizált
német animációs film, 74 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 15:00

Rendező: MICHAEL EKBLADH
Szereplők: JONATHAN BAILEY, ADRIAN EDMONDSON, JENNIFER SAUNDERS

Charlie régóta ábrándozott arról, milyen klassz is lesz a szülinapi bulija, ám sajnálatos módon kishúga éppen a születésnapján betegedik meg, így a buli elmarad. A kis szülinapos úgy dönt, ha nincs buli, akkor elindul a nagyihoz és ott is marad örökre. Bár a nagymamája viszonylag közel lakik, jó ötletnek tűnik átvágni az erdőn. Szerencséjére útközben találkozik barátaival, akik segítik az ünnepi kalandban, így lesz ez a nap a legeslegjobb szülinap!

 

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!