Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Léder László pszichológus előadása
2

Léder László pszichológus előadása

Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítójának előadása, nem csak édesapáknak! Hol vannak a férfiak? Miért fejezi be világszerte évről évre kevesebb férfi az oktatást? Miért tolódott ki a családalapítás? Van-e apai ösztön? Mit vár ma egy nő a férfitől és mit gondolnak erről a férfiak? Hová tűntek az apák és a férfiak a családokból és a nevelésből?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 18:00

Léder László pszichológus előadása
Csendes apaforradalom - Hogyan csempésszük vissza az apákat a családokba?

Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítójának előadása, nem csak édesapáknak! Hol vannak a férfiak? Miért fejezi be világszerte évről évre kevesebb férfi az oktatást? Miért tolódott ki a családalapítás? Van-e apai ösztön? Mit vár ma egy nő a férfitől és mit gondolnak erről a férfiak? Hová tűntek az apák és a férfiak a családokból és a nevelésből? És egyáltalán, mit tehetünk, az apátlan társadalom megjavításáért? Köztudott, hogy az apák hiánya a modern társadalmak meghatározó problémájává vált. A szakemberek "apátlan társadalmakról" beszélnek. Az elmúlt évtizedekben azonban egyfajta "apa forradalom" is kezdetét vette, melynek eredményeképpen egyre több fiatal, tudatos, a gyermekeivel foglalkozni kívánó édesapa jelent meg. Mindenki egyre jobb apává szeretne válni, hogy ne csak a feladat része jusson, hanem az öröm is. Az előadáson szó lesz a legmodernebb biológiai és pszichológiai kutatások időnként megdöbbentő eredményeiről, melyek szerint az apai szerep, az anyai szerephez hasonlóan biológiailag velünk született viselkedésforma.


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!


A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánlatunk


6+ Bemutató: 2024.05.11.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!