Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


LATON - LATON - BALATON - Rutkai Bori Banda

LATON - LATON - BALATON - Rutkai Bori Banda

Interaktív mesekoncert bábokkal, játékkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 10. szombat, 11:00

A Rutkai Bori Banda a Sárkányjárgány és a Pizsamátor című lemezek dalaival hívja kalandra a kedves közönséget: csíkos függőágyakban ringatózunk, Piciklin száguldunk, vattacukor felhők alatt kókuszfagyit ebédelünk vagy a Balatonon vízibiciklizünk, a strand diszkóban pedig Rizibizi nénivel és bácsival reppelünk, aztán körtáncot járunk a tóba pottyanó naplementében, végül a Hordozható Tábortűz fényében különleges repülő lényekkel és járgányokkal kapunk szárnyra.

A táncos dalok egyik játékból a másikba repítenek, a dalszövegek humortól, nyelvi leleményességtől szikráznak, Bori saját kezűleg készített, horgolt bábjaival, kellékeivel kelti életre a mesedalokat, s nem csak a gyerekek, de a szülők is önfeledten szórakoznak.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!