Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Lamm Dávid: Skidaddle / JAZZMŰHELY

Lamm Dávid: Skidaddle / JAZZMŰHELY

Lamm Dávid télakot vesz. Nem csoda. Kit ne viseltek volna meg a kétezerhúszas évek, a világszerte zajló lehangoló események. Egy művész viszont menedéket találhat a hangok világában. Lamm Dávid meg is alkotott egy új projektet Skidaddle néven. A gitáros-zeneszerzőtől megszokott módon stilárisan és hangzásában is eklektikus műsor született.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 22. szerda, 20:00

A vendégek sora impozáns, kezdve az ünnepelt veterán vibrafonos David Friedmannel, ám a sor nem ér véget a szaxofonos-zeneszerzőfenomén Dés Lászlóval.

Lamm Dávid legutóbb 2020-ban adott hírt alkotói léte aktuális állásáról, amikor szintén a Jazzműhely sorozatban mutatta be Invisible című produkcióját. A Skidaddle szerves folytatása az Invisible-nek, sőt az azt megelőző, 2010-es 1st the 1 (…Then the Other) anyagnak. Az énekhang és a különféle hangszerek, a groove-os és a lírai hangfolyamok, a hagyományosabb jazzfordulatok és a rap most is mind jól megférnek egymás mellett. Az üzenet pedig mindenki számára érthető, hiszen senkit sem hagytak érintetlenül az elmúlt évek világjárvány, válságok, háborúk okozta terhei, amelyeket nem lehet a végsőkig cipelni, muszáj őket letenni és varázsajtót nyitni a szépség felé. Ennek elérésében Lamm Dávid segítségére lesz többek között a nyolcvanéves vibrafonos legenda, David Friedman, aki a New York-i Filharmonikusokkal és a Metropolitan Operával, majd Wayne Shorterrel, Horace Silverrel és Chet Bakerrel közös munkáiban a művészlét legkülönbözőbb magaslatait járta meg. Dés Lászlót nem szükséges bemutatni a hazai közönségnek, ő itthon ért el hasonló magaslatokat. Bende Zsolt gitáros és Zeek rapper régi barátként érkezik. A dalok zöme először lesz hallható élőben, köztük az Autumn Mantra, a Foul és a Glass Jar.

tenorszaxofon: Bacsó Kristóf
trombita: Fekete István
bőgő: Barcza Horváth József
dob: Snétberger Toni
vokál: Danyi Diána
vokál: Fellegi Anna

Vendégek:

vibrafon: David Friedman
szopránszaxofon: Dés László
gitár: Bende Zsolt
rap: Zeek

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

Ajánló


SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!