Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


LACKFI JÁNOS: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ
2

LACKFI JÁNOS: BÉKESSÉG-HÍVOGATÓ

Molnár György gitáros-zeneszerző, Lackfi Johanna énekesnő és a dobos Kormány Bendegúz pedig a népdalaink dallamára igazított ószövetségi zsoltárokat adják elő színgazdagon, érzékenyen, mert illó, hogy minden nemzet saját énekkel dicsérje az Urat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Zsoltározó zsiványok

Ezen az estén igazán emberszámba vesszük az Istent, szólongatjuk, nyaggatjuk, hadakozunk, évődünk vele. A zsoltározás mondhatni csodálatos szószaporítás, örvénylő, futamodó, szeszélyes, ősi megszólalásforma. Lackfi János mai zsoltáraiban a mindenség sámlijára állva villanykörtét cserélő Istent mutatja be, aki játékosan belekeni a maradék színeket a papagáj tollába, és csepp emberkéket présel ki az emberből, mint tubusból a majonézt. Nem ódon pedellusbácsi, nem házsártos nagymama, hanem szenvedélyes, leleményes, vagány Teremtő, örök játszótárs.

Ajánlatunk


Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka esőnap július 7.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!