Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kulturális Örökség Napjai 2022

Kulturális Örökség Napjai 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 18. vasárnap, 11:00

A Pesti Vigadó idén is csatlakozott a Kulturális Örökség Napjaihoz.

Az 1859-1864 között épült, 1865-ben átadásra kerülő romantikus stílusú Pesti Vigadó tervezője Feszl Frigyes. A pesti Duna-part különleges palotája.

A majd’ 200 éves épületben a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a díszteremben. Otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is helyszíne volt.
Ismerje meg az épület pazar múltját és izgalmas történelmét! Lássa fentről a várost és az impozáns budai oldalt! Vegyenek részt virtuális sétánkon, melyet a Pesti Vigadó wifi hálózatára történő fellépést követően érhetnek el, az épület több pontján kihelyezett QR kódok segítségével!

 

A Kulturális Örökség Napjai keretében az Előcsarnok, a Foyer, a Díszlépcsőház, a Díszterem és a Panoráma terasz, valamint az összes jelenleg futó kiállításunk - Molnár Imre 80Az MMA Képzőművészeti Tagozatának díjazottjai VIII.Évszázadok örökségePesti Vigadó idővonal -  is ingyenesen tekinthető meg.

 

 

Kapcsolódó rendezvények:

 

2022. szeptember 17.  10:30

2022. szeptember 17.  11:00

2022. szeptember 18. 10:30

2022. szeptember 18. 11:00

 

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület nyitvatartási idejéről, és a speciális szint- és házzárakról a Látogatói információk / Nyitvatartás menüben!

Bővebben a Kulturális Örökség Napjairól.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!