Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kulcsember Extra - Czutor Zoltán
3

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 19:00

Kulcsember Extra - Czutor Zoltán

Valószínűleg keveseknek cseng ismeretlenül Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo zenekarok énekes-gitáros frontemberének a neve. A dalszerzőnek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Lesz, volt, van és a Mikor, emellett ő szerezte a Tüskevár című film, a Szegedi Nemzeti Színházban bemutatott Mechanikus Narancs és számos reklám zenéjét is.

Most egy különleges történetmesélős-zenélős impróesten lesz vendégünk - hogy melyik személyes történet mire inspirálja a játszókat, vagy a játszók milyen dalok előadására késztetik Zolit, ez csak akkor és ott derül majd ki. Ami biztos, hogy egyszeri, izgalmas és megismételhetetlen élményre számíthat az, aki velünk tart.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!