Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kristine Opolais áriaestje

Kristine Opolais áriaestje

Izgalmas élmény vár a Müpa-operaprogramok látogatóira: a nemzetközi hírű szoprán, akit eddig csak Metropolitan-közvetítéseken láthattunk-hallhattunk, személyesen is eljön, hogy megmutassa tudását a budapesti közönségnek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 7. hétfő, 19:30

Az utóbbi évtized egyik legnagyobb felfedezettje, a lett Kristīne Opolais az eredeti tervek szerint két évvel ezelőtt készült fellépni a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Akkor a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani áriaestjét, mely most végre megvalósulhat - mindenki örömére.

A Lett Nemzeti Opera, a Staatsoper Unter den Linden, a milánói Scala, a Bécsi Állami Operaház, a londoni Covent Garden - rigai tanulmányok után ezek voltak az énekesnő karrierjének főbb állomásai, mielőtt 2014-ben beugrással meghódította a New York-i Metropolitan közönségét Puccini Bohéméletében. Azóta nemzetközi sikereinek sora megállíthatatlan, a világ operaházai versengenek érte. Világszerte ünneplik a Pillangókisasszony, a Ruszalka, a Manon Lescaut, az Adriana Lecouvreur, a Tosca és az Angelica nővér címszerepében, olyan karmesterekkel lép fel, mint Barenboim, Pappano, Rattle. Művészetének meghatározó alkotóeleme a teljesség igénye. „A vokális produkció csak egy része a »csomagomnak«. Az énektechnika kizárólag azért fontos, mert felszabadít és segít abban, hogy maradéktalanul sikerüljön átélnem a szerepet. Ha csupán az éneklésre összpontosítok, elveszítem az esélyt, hogy azonosuljak a karakterrel, vállalva a pillanat kockázatát.” A Müpában Kristīne Opolais Puccini, Verdi, Cilea, Mascagni és Giordano operáiból énekel részleteket, partnere a román tenor, Teodor Ilincăi és a Magyar Állami Operaház Zenekara. Az áriaesten az izraeli karmester, Asher Fisch vezényel.

Vezényel: Asher Fisch

Közreműködők:

tenor: Teodor Ilincăi
Magyar Állami Operaház Zenekara

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!