Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Köznevelés élesben (La vie scolaire)

Köznevelés élesben (La vie scolaire)

Samia, a frissen kinevezett nevelési tanácsadó nem várt nehézségekkel találja szemben magát a külvárosi középiskolában: magatartászavarok, terhelt szociális környezet. De az elkötelezett kollégáknak hála lassan belerázódik a munkába, és megtanulja más szemmel nézni a diákjait.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 10. csütörtök, 18:30

Köznevelés élesben
Francia vígjáték, dráma, 2019, 111’
Rendezte: Grand Corps Malade és Medhi Idir
Szereplők: Zita Hanrot, Liam Pierron

Francia nyelven, magyar felirattal

Samia, a frissen kinevezett nevelési tanácsadó nem várt nehézségekkel találja szemben magát a külvárosi középiskolában: magatartászavarok, terhelt szociális környezet. De az elkötelezett kollégáknak hála lassan belerázódik a munkába, és megtanulja más szemmel nézni a diákjait.

La vie scolaire

Comédie, Drame, 2019, 111’
Pays de production : France
Réalisateur : Grand Corps Malade et Medhi Idir
Avec
 Zita Hanrot, Liam Pierron
Français, sous-titré en hongrois

Samia, jeune conseiller principal d’éducation, découvre son nouveau collège de Saint-Denis. Problèmes de discipline, réalité sociale difficile : c'est un choc pour la jeune femme. Epaulée par ses collègues, Samia s'acclimate et découvre l'incroyable vitalité et l'humour des élèves.

"Une année en ZEP à travers le regard d'une jeune conseillère principale d'éducation... Après Patients, Grand Corps Malade et Mehdi Idir proposent une chronique scolaire pleine de vitalité, entre comédie potache et étude sociologique.” Télérama

 

 

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:L

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!