Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kórust a templomba  - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze

Kórust a templomba - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának őszi évada.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 7. vasárnap, 11:00

Liszt-kukacok Akadémiája – Zenészbörze
Kórust a templomba A Zeneakadémia saját szervezésű programja
10–15 éveseknek
Egyházi kórusművek a középkortól napjainkig

Közreműködnek az Egyházzene Tanszék hallgatói, valamint a Zeneakadémia hallgatóiból álló hangszeres kisegyüttes (betanító tanárok: Merczel György, Mizsei Zoltán, Pétery Dóra, Rajk Judit)
Mesélő: Mona Dániel

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának őszi évada. A Zeneakadémia ifjúsági sorozatának vadonatúj előadásain a program vezetője, Mona Dániel zenetörténész bemutatja, milyen sokféle zenésztípus létezik, és kinek mi a „feladata” a zenei világban; kit hol, milyen közegben találhatunk meg. A szezonból nem maradhatnak ki a kórusban éneklők sem, hiszen azon túl, hogy az énekkarok bárhol képesek gyönyörű koncerteket adni – mert „csak” a hangjukra van szükségük hozzá –, nagyon fontos szerepük van az egyházi életben is. A misék és istentiszteletek tőlük lesznek még emelkedettebbek és szebbek: ők azok, akik zenéjükkel hidat képeznek Isten és a hívő közösség között – ahogyan régen, úgy napjainkban is.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!