Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Könnyűzene rendhagyó módon bérlet 2020.10.01:Talamba ütősegyüttes, okt.13:Kávészünet, nov.19:Obsitos

Könnyűzene rendhagyó módon bérlet 2020.10.01:Talamba ütősegyüttes, okt.13:Kávészünet, nov.19:Obsitos

A rendhagyó énekórák 2020 áprilisától folytatódnak.
Általános kisiskolások számára, 7-14 éves diákoknak ajánljuk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Rendhagyó énekóra sorozat bérlet

A rendhagyó énekórák 2020 áprilisától folytatódnak. Az új sorozat első előadásában a Kávészünet zenekar látogat a KMO-ba. Általános kisiskolások számára, 7-14 éves diákoknak ajánljuk. A rendhagyó énekórák 9.30-kor és 11.00-kor kezdődnek.

Az idei évben a Rendhagyó énekóra-sorozat célja, a kerületi általános iskolásoknak bemutatni a könnyűzenei műfaj sokszínűségét. Ráirányítani a figyelmet a magyar könnyűzene szépségére, felkelteni az érdeklődést a különböző hangszerek iránt.

A sorozat alkalmai:
04.07. I Kávészünet
10.01. I Talamba ütösegyüttes
11.19. I Obsitos Fúvószenekar

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!