Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

Jöjjenek el minél többen, hogy újra együtt tapsolhassunk ennek a különleges zenekarnak és varázslatos művésznek Klein Juditnak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 30. péntek, 18:45

Klein Judit és a Haverim - Koncert vacsorával

A Klein Judit és a Haverim nevű formációt aligha kell bemutatni a közönségnek, hiszen Klein Judit énekesnő és Neumark Zoltán zongoraművész, a Haverim zenekar vezetője évek óta megtisztelik fellépéseikkel a Zsidó Kulturális Fesztivált. A zenekar eddig is örömzenét folytatott – még ha a zsidó dallamokba gyakran keserédesség is vegyül –, ám a járvány miatt hosszú kihagyás után a művészek szinte újjászületve várják a koncerteket. Hiszen nem csak a közönségnek van szüksége a szívbéli örömöt nyújtó muzsikaszóra, hanem maguknak a művészeknek is, akiket a közönség szeretete, figyelme és tapsa éltet.

Klein Judit és a Haverim zenkar most tehát nem csak a dalaikkal, hanem még nagyobb szívvel készülnek az új találkozásra, amelyen autentikus zsidó zenei gyökerekből fakadó muzsika szól majd, megbabonázva egy kis keleti és szefárd-ladino dallamkinccsel. A művészek zenei „hidakat” építenek majd a különböző kultúrák, stílusok, muzikális földrészek között, sőt, a mostani koncerten olyan szám is elhangzik, amely a hagyományos zsidó zene és a mai modern, swinges hangzás között épít hidat.

A zenekar tagjai:
Klein Judit – ének; Neumark Zoltán – zongora; Nagy Péter – klarinét;
Mezei Gábor – harmonika; Fehér Ernő – nagybőgő; Zsoldos Gábor – dob

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!