Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands – BMC Records lemezbemutató (UK/FR)

Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands – BMC Records lemezbemutató (UK/FR)

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 20:00

Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands
BMC Records lemezbemutató (UK/IE/FR)


Közreműködik:
Lauren Kinsella - ének
Robin Fincker - tenorszaxofon, klarinét
Kit Downes - zongora

A francia származású szaxofonos-klarinétos, Robin Fincker és a brit zongorista, Kit Downes ismeretsége évtizedekre nyúlik vissza. Útjaik Londonból Európa két különböző országába vezették őket, újabb nagy találkozásukra pedig három éve került sor, amikor Lauren Kinsella ír énekesnővel tradicionális dalok és kortárs versek újragondolására vállalkoztak. A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

A számok között szerepel akár 5-6 évszázada élő tradicionális dal is, mint amilyen a sokak által feldolgozott Death and the Lady vagy az angliai cigányoktól ránk hagyományozott Georgie, a 20. századi protest songok világába Aunt Molly Jackson vezet, míg Molly Drake költeményei a mindössze néhány évtizeddel ezelőtti termést képviselik a lemezen. Az album címét Jackie Berridge Shadowlands Too nevű festménye ihlette, amely az absztrakció eszközeivel sugallja a tenger közelségét – csakúgy, ahogyan a trió is mozgó, alakot váltó árnyak formájában idézi meg a dalok tartalmát és hangulatát, miközben valójában hangról hangra nem játssza el őket.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!