Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kiscsillag zenekar - Dalok párban

Kiscsillag zenekar - Dalok párban

A témák? Elvágyódás, utazás, maradás, szerelem, szerelem nélkül. Egyedüllét, közös ügyek, no meg az ünnep,

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 20:30

A témák? Elvágyódás, utazás, maradás, szerelem, szerelem nélkül. Egyedüllét, közös ügyek, no meg az ünnep, különös tekintettel a Karácsonyra. A farm ahol élünk (na jó az nem) de majd minden sorra kerül, amibe a dalok szövegírója Lovasi András belebotlott 30 éves pályája során. Minden témához két (van hogy három is) dal tartozik. Pont azért, hogy régi és új dalok találkozzanak, összevitatkozzanak és továbbgondolhassuk, hogy is van az igazán, amit egyszer már tudni vagy érezni véltünk.

Ajánlatunk


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!