Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kint sincs senki / There’s nobody out there

Kint sincs senki / There’s nobody out there

Az előadás helyspecifikus szemléletű, helyszínei az egykori gettó területén találhatóak, amelyek között egy színházi séta keretében vezetik majd végig nézőinket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 27. hétfő, 19:00

Kint sincs senki / There’s nobody out there

Háborúban frontvonalak mentén élünk, külső és belső frontvonalak mentén. A második világháborúban az otthon, a saját nemzet is demarkációs vonalak mentén hasadt.
Kik azok, akik választhatták a szabadságot? Kik azok, akik kockázatot vállaltak már a születésükkel, vagy azzal, ha gyermeknek adtak életet? Mik azok a pillanatok, amikor átléphetünk egy határvonalat?

Ezekre a kérdésekre keresi előadásunk a választ, amelyet 18 középiskolással végzett közös kutatómunka eredményeként hoztunk létre, a holokausztot megélt idős emberek személyes történetei alapján. Az előadás helyspecifikus szemléletű, helyszínei az egykori gettó területén találhatóak, amelyek között egy színházi séta keretében vezetik majd végig nézőinket.

Az előadás a Személyes történelem program keretében született, amely második éve valósul meg Budapesten a holland Theater Na de Dam produkció támogatásával. A január 27-i Nemzetközi Holokauszt Emléknap apropóján másik 4 európai nagyvárosban valósul meg hasonló ifjúsági program a budapestivel egyidőben: a színházi megemlékezéséhez kapcsolódik egy-egy csoport fiatal Prágában, Amszterdamban, Koppenhágában és Berlinben.

Előadók: Csatár Eszter, Kardos Kíra, Czivinger Adriána Kíra, Azary Kitti, Krity Virág, Nagy Nóra Alma, Tóth Bálint Gábor, Gomaa Camelia, Zemen Gergő, Lehel Fanni, Penke Amina, Erdősi-Szűcs Veronika, Lengyel Anna, Reinhardt Bora, Mezei Luca, Lengyel András, Somogyi Dalma, Szuhay Gergő

Rendező: Kallós Viola
Rendezőasszisztens és produkciós vezető: Borbás Gergő
Programvezető: Kallós Viola
Kommunikációs partner: JCC Budapest - Bálint Ház

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!