Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Liza szülinapja

Aktuális előadások



Kicsi Gesztenye Klub

Liza szülinapja

2024. július 7. (vasárnap), 18.00 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

A JimJam csatornán hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő mesesorozat egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! 

Az idei, vadonatúj előadásunkban, páratlan kalandokban lehet részetek és segítségetekkel a végtelenül bájos, csodás hangú Liza titkos születésnapi buliján is részt vehettek!

Liza barátai, a 4 őselemet szimbolizáló karakter, Olly, Gesztenye, Napsugár és Lufipofi izgatottan, és minden fondorlatot bevetve készülnek a nagy napra.  

Nevetés, tánc és rengeteg éneklés vár rátok, s felcsendülnek a már korábban megismert legnagyobb slágereink, és a III. évad legújabb dalai is! 

Gyertek el, kalandozzatok a Kicsi Gesztenye Klubbal és ismerjétek meg a világot úgy, ahogy azt a klub barátságos és kíváncsi szereplői látják!

Sok szeretettel várunk Benneteket!

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolni jegyüket. Az előadás kétéves kortól ajánlott. A műsor 70 perc szünet nélkül.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!