Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kicsi Gesztenye Klub - A kaland folytatódik..
10

Kicsi Gesztenye Klub - A kaland folytatódik..

“A kaland folytatódik...” Tarts a Kicsi Gesztenye Klubbal Budapesten új helyszínen, kizárólag az UP Újpesti Rendezvénytérben!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 9. vasárnap, 15:00

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!
Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, Gyermeknek meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.
Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

Ajánlatunk


zenés party két részben

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!