Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kézenfekvő állatmesék

Kézenfekvő állatmesék

A “Kézen fekvő állatmesék” című előadás során ismert és kevésbé ismert, állatokról szóló mesék és dalok elevenednek meg. Olyan mesék, amelyek mind a magyar, mind pedig a bolgár folklórban fellelhetőek.A két kecske, az ezüstkócsag és a szürke daru történetén kívül az ostoba farkassal is találkozhatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 16:30

Simon Attila, színész és zenész évek óta népszerűsíti a hazánkban még kevéssé ismert, úgynevezett „egyszemélyes színházat”, reprezentálva az előadóművészet szivárványszín palettáját, annak szerteágazó lehetőségeit.

Zenés animációs játék 1 részben
A Malko Teatro vendégjátéka

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!