Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 29. kedd, 18:00

Következő Keresztpont Esténken Csóka Dávid, már második alkalommal is közöttünk! Előadónk nagyon aktuális, a vírushelyzetben gyakorlati segítséget nyújtó témát dolgoz fel. Ezek a helyzetek igazi próba elé állítják a világnézetünket, énképünket és jellemünket. Nem szeretjük őket, de mégis elkerülhetetlenül szembetalálkozunk velük időről időre. Akik a krízisben megőrzik a józan kreativitást, mindig győztesként kerülnek ki a válsághelyzetből: nem csupán megőrzik, de radikálisan fejlesztik a helyzetüket - rengeteg meghatározó ötlet, személyiség és világcég válsághelyzetek közepén robbant be igazán. De hogyan is kezelhetjük kreatívan a krízist, hogy ne hátravessen, hanem előrejuttasson minket a benne rejlő lehetőség?

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!