Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Katrina koncert

Katrina koncert

"Ha kemény magyar és külföldi rockzenét szeretnétek hallani, velünk énekelni a XX. Századot vagy elszívni egy Utolsó Cigit, gyertek el a bulinkra." (Katrina)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 26. szombat, 19:00

A Katrina zenekar 2017-ben jött létre Füzesi Katalin énekesnő kezdeményezésére. A kezdeti próbálkozások után a közben hét tagúra bővült formáció a 70-es 80-as évek rock, hard rock zenéit vette fel repertoárjába. A jellemzően magyar rockzenét játszó banda az eredeti dalok szerkezetét megtartva, de női énekkel előadva szeretné a múlt zenei történelmét  igazán formáló magyar dalokat közönsége számára bemutatni.

A zenekar jelenlegi felállása:
Füzesi Katalin - ének
Ujfalussyné, Dámóczi Éva - billentyű, vokál
Megyeri Gábor - billentyű
Lenthár János - szólógitár, ének
Agócs Zsolt - szólógitár
Lieber Zoltán - basszusgitár, vokál
Póth János - dobok

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!