Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Megkapó helyszín, csodálatos hangzás, remek muzsika - így írható le röviden a Miskolci Szimfonikus Zenekar kastély-szerenádja. A koncert zenei összeállítása a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódik, kihasználva a terem jó akusztikai tulajdonságait és egyedi atmoszféráját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 26. vasárnap, 18:00

Kastély-szerenád tárlatvezetéssel

Jegyek csak a koncertre és tárlatvezetéssel egybekötve is kaphatók, korlátozott számban.

Kihagyhatatlan élményt kínál a jó muzsika és a szép helyszínek kedvelőinek a Miskolci Szimfonikus Zenekar az edelényi L’Huillier–Coburg kastélyban. Kastély-szerenád sorozatunk 2016-ban indult útjára, s népszerűsége azóta is töretlen. Évente 2 alkalommal látogatunk el az edelényi kastélyba, ahol a történelmi múlthoz, a helyszín érzelemvilágához kapcsolódó programmal lepjük meg az odalátogatókat. Volt már tárlatvezetéssel, s borkóstolóval egybekötött koncertünk és a következő zenei évadban is készülünk majd meglepetésekkel.

Vezényel: Antal Mátyás

Közreműködő:
Ének: Gaál-Wéber Ildikó

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!