Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Karnagyok Országos Találkozója - Kecskemét

Karnagyok Országos Találkozója - Kecskemét több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 24. vasárnap, 16:00

Karnagyok Országos Találkozójára hívja, várja a kórusvezetőket (valamint énekeseiket, kórustitkáraikat és minden más érdeklődőt is) a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége, a KÓTA!
Mindennapos feladatok, pénzügyi tervezés - pályázatok, utánpótlás, ifjúsági kórusélet, repertoár frissítés, versenyek és minősítések, a klasszikuson túlmutató előadások, szórakoztató koncertek - csak hogy párat említsünk a szakmai hétvége programjaiból.
Kezdeményezésünk célja, hogy olyan - reményeink szerint 1-2 évenként visszatérő - karnagyi fórumot indítsunk, ahol időről időre összegyűlhetnek az ország kórusvezetői a legkisebb együttesektől a legnagyobbakig, tapasztalatokat cserélhetnek és jó gyakorlatokat oszthatnak meg egymással. 
Kerekasztal-beszélgetésekkel és énekléssel is készülünk 2023. szeptember 22. és 24. közt Kecskeméten, ahol a három nap alatt különböző koncertekkel is várjuk a közönséget: hallhatjuk majd az Aurin Kóruscsaládot, kipróbálhatjuk magunkat a Blattnight programján, illetve pénteken velünk lesz a Four Fathers énekegyüttes és a Song Factory Budapest (erre a koncertre külön is válthatóak jegyek, míg a három napos bérlet tulajdonosai számára ez a program ingyenes).

A programokon a részvétel a következő bérlet-típusokkal lehetséges (a szombati és vasárnapi koncert minden bérlet árában benne van):

3 napos early bird bérlet (pénteki koncertbelépővel) - szeptember 10-ig: 20.000 Ft
3 napos előre váltott bérlet (pénteki koncertbelépővel) - szeptember 10. után: 22.000 Ft
3 napos bérlet (pénteki koncertbelépővel) - szeptember 22-én 16 órától: 28.000 Ft
Egyéni vagy kórus KÓTA-tagsággal rendelkezőknek bármely fenti 3 napos bérlet (kuponkóddal) : 18.000 Ft
(Amennyiben Ön KÓTA-tag, de nem kapta meg kuponkódját, kérjük, írjon kota@kota.hu emailcímre!)
 
5 alkalmas bérlet (tetszőleges 5 programra, kivétel a pénteki koncert): 9.500 Ft
10 alkalmas bérlet (tetszőleges 10 programra, kivétel a pénteki koncert): 19.000 Ft 
Az esemény a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA "Hangról Hangra... az ifjúsági kóruséneklésért" programjának része, melynek fő támogatója a Belügyminisztérium.

 

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. március 9-én, a Papp László Budapest Sportarénába.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a…

Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!