Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kálmán Imre - Meskó Zsolt: Te rongyos élet...

Kálmán Imre - Meskó Zsolt: Te rongyos élet...

Felcsendülnek az est folyamán ezek a slágerek: Te rongyos élet /Mondd meg hogy imádom, a Pesti nőket /Álom álom, édes álom / Túl az Óperencián / Az asszony összetör/ Hej cigány /Hajmási Péter…..és sorolhatnánk hosszan.

Aktuális előadások




TE RONGYOS ÉLET… Új KÁLMÁN IMRE operett! Kálmán Imre sorsa maga is operettbe illő. A darabban egy önzetlen rajongó, egy gátlásos zseni, és egy jó szerepért mindenre elszánt fiatal színésznő történetén keresztül láthatunk bele Kálmán életébe, valamint a színház kulisszatitkaiba, ebbe a szövevényes, vidám, bohókás, és izgalmas világába. Kálmán Imre különös életet élt, és így különleges sors jutott Neki osztályrészül. Hallatlanul népszerű muzsikáját már 100 éve kedveli ország-világ.
Természetesen a  legnépszerűbb slágerei felcsendülnek az est folyamán, mint  pl. Te rongyos élet /Mondd meg hogy imádom, a Pesti nőket /Álom álom, édes álom / Túl az Óperencián / Az asszony összetör/ Hej cigány /Hajmási Péter…..és sorolhatnánk hosszan.

Az író Meskó Zsolt, határtalan fantáziával megáldott művész ember, polihisztor, akinek az egyik musical-ét a Madách Színház jelenleg is nagy sikerrel játssza.

Szereplők:
Nagy Ibolya, Csengeri Attila, Haraszti Elvira

Ajánló


Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

A felkavaró történet főszereplőjének, Majának egy fájdalmas veszteséggel kell szembenéznie – a feldolgozás és az elfogadás során azonban sok minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!