Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kálmán Imre - Meskó Zsolt: Te rongyos élet...

Kálmán Imre - Meskó Zsolt: Te rongyos élet...

Felcsendülnek az est folyamán ezek a slágerek: Te rongyos élet /Mondd meg hogy imádom, a Pesti nőket /Álom álom, édes álom / Túl az Óperencián / Az asszony összetör/ Hej cigány /Hajmási Péter…..és sorolhatnánk hosszan.

Aktuális előadások



TE RONGYOS ÉLET… Új KÁLMÁN IMRE operett! Kálmán Imre sorsa maga is operettbe illő. A darabban egy önzetlen rajongó, egy gátlásos zseni, és egy jó szerepért mindenre elszánt fiatal színésznő történetén keresztül láthatunk bele Kálmán életébe, valamint a színház kulisszatitkaiba, ebbe a szövevényes, vidám, bohókás, és izgalmas világába. Kálmán Imre különös életet élt, és így különleges sors jutott Neki osztályrészül. Hallatlanul népszerű muzsikáját már 100 éve kedveli ország-világ.
Természetesen a  legnépszerűbb slágerei felcsendülnek az est folyamán, mint  pl. Te rongyos élet /Mondd meg hogy imádom, a Pesti nőket /Álom álom, édes álom / Túl az Óperencián / Az asszony összetör/ Hej cigány /Hajmási Péter…..és sorolhatnánk hosszan.

Az író Meskó Zsolt, határtalan fantáziával megáldott művész ember, polihisztor, akinek az egyik musical-ét a Madách Színház jelenleg is nagy sikerrel játssza.

Szereplők:
Nagy Ibolya, Csengeri Attila, Haraszti Elvira

Ajánló


Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!