Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kalandozások Kameruntól a Zöld-foki Köztársaságig
4

Kalandozások Kameruntól a Zöld-foki Köztársaságig

Dr. Valiskó Gyöngyi több mint 30 éve indult el először önállóan hátizsákkal világot látni, és azóta 116 országba jutott el, de kedvenc földrésze Afrika. Eddig 32 afrikai országban utazott, ebben az előadásában nyugat-afrikai kalandozásairól mesél.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 18:30

„Utaztam a szenegáli Dakarból Bamakoba vonattal 42,5 óra alatt, tevegeltem Maliban tuaregekkel Timbuktuból a Szaharába, követtem futva elefántokat Ghánában, Beninben vudu szertartásokon vettem részt, láttam maszkos táncokat Togoban, végigettem egy mangó ültetvényt Elefántcsontparton, laktam pigmeusoknál Kamerunban és bejártam a Zöld-foki Köztársaság 7 szigetét.” Dr. (Dr. Valiskó Gyöngyi)

Előadó: Dr. Valiskó Gyöngyi (Valis), a maganyosbolyongo.blog.hu szerzője

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!