Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi e.a. - Papa, mama, gyerekek családi nap

Kabóca Bábszínház - Állatok farsangja - babaszínházi e.a. - Papa, mama, gyerekek családi nap

Bábszínházi előadásunkban a tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns zenéjére. Tyúkok, kakasok, máskor vízi állatok bukkannak fel a színpadon. A gyermekek fantáziáját igyekszünk megmozgatni az ismert zenére kialakuló képekkel és figurákkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 14. szombat, 10:00

A 4 vagy 5 fő részére szóló családi kedvezményes jegyárakat a babaszínházi előadásra VAGY a gyermekelőadásra a rendszer automatikusan érvényesíti. A 4 vagy 5 fő részére szóló KOMBINÁLT családi jegyet (egy babaszínházi és egy gyerekszínházi előadásra) keressék a Kabóca Bábszínházban!

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!