Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Kabóca Bábszínház - A négylábú kastély meséi

Kabóca Bábszínház - A négylábú kastély meséi

A nevezett kastély Kovács Gáborján képzeletéből egyenest a bábszínpadra masírozott, mert a Kabócánál pompásan érzi magát: kedvére bukfencezhet, akár egy mackó, zakatolhat, mint egy mozdony vagy léghajóként szálldogálhat. Búvóhelyet is talált magának: egy ezüst csatos ládikóban szunyókál naphosszat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 14:00

A Négylábú Kastély meséi
Bábelőadás

A nevezett kastély Kovács Gáborján képzeletéből egyenest a bábszínpadra masírozott, mert a Kabócánál pompásan érzi magát: kedvére bukfencezhet, akár egy mackó, zakatolhat, mint egy mozdony vagy léghajóként szálldogálhat. Búvóhelyet is talált magának: egy ezüst csatos ládikóban szunyókál naphosszat. Csak akkor perdül táncra, ha kinyitja a rőtszakállú Mesemondó, és rákezdi, hogy „Volt egyszer egy Négylábú Kastély…”
Akkor aztán lesz nemulass! Vagy éppen akkor lesz mulass? Ezt már nektek kell eldöntenetek.

Öt éven felülieknek ajánljuk előadásunkat!

Műsoridő: 45perc

Az előadás létrejöttét a Nemzeti kulturális Alap támogatta.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!